Блог

30/01/2024

Склеротерапія вен - сучасна та ефективна процедура, яка використовується для безопераційного лікування варикозного розширення вен.

21/01/2024

Варикоз вен характеризується хронічним перебігом та при відсутності лікування може погіршити якість життя й призвести до тяжких наслідків. Тому при появі перших ознак захворювання варто звернутися до лікаря для діагностики та вибору лікувальної тактики.

19/01/2024

Ось деякі найчастіші хвилюючі запитання, які ставлять лікарю пацієнти  з варикозною хворобою нижніх кінцівок.

19/01/2024

Варикоз - хронічна патологія, яка характеризується стоншенням та звивистістю вен, порушенням кровообігу та функцій клапанів. Візуально патологічно змінені судини виступають над поверхнею шкіри та мають синюшне забарвлення. 

18/01/2024

Для лікування варикозу широко використовуються малоінвазивні методи, але вимушено залишаються більш травматичні операції на венах, адже в деяких випадках обійтися без такого інвазивного втручання не вдається.

18/01/2024

Часто пацієнти з варикозним розширенням вен відкладають візит до флеболога, оскільки побоюються хірургічного втручання та болю, яким може супроводжуватися лікування.

18/01/2024

Ендокринна система дітей постійно перебуває у стадії активного формування та відповідає за вироблення гормонів, необхідних для зростання, розвитку, обміну речовин, інших важливих функцій організму та загальному здоров'ї дітей.

28/12/2023

Лапароскопія - це інноваційний мініінвазивний (малотравматичний) метод хірургічного лікування. З його допомогою можна швидко, безпечно та успішно оперувати багато органів.

Знижка 3% назавжди!
на всі послуги UniClinic від Viber боту
Підключайся!